Kpp_Logo

KOMISIONI I PROKURIMIT PUBLIK

Regjistri i Ankesave


Regjistri i Vendimeve


Historiku i Vendimeve


Video tutorial - Përdorimi i faqes

Datat e Trajnimeve

Qarku:

Dibër - 04 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Bulqizë, Dibër, Klos, Mat

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Salla e mbledhjeve e Këshillit të Qarkut Burrel (Burrel)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Kukës - 05 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Has, Kukës, Tropojë

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Salla e mbledhjeve e Këshillit të Qarkut, Kukës, Godina ish Universitetit, kati III (Kukës)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Fier - 11 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Divjakë, Fier, Lushnjë, Mallakastër,Patos, Roskovec

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Hotel Fieri (tek ish turizmi) (Fier)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Berat - 12 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Berat, Kuçovë, Poliçan, Skrapar, Dimal

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Pallati i Kulturës “Margarita Tutulani” (Berat)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Gjirokastër - 18 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Dropull,Gjirokastër, Këlcyrë, Libohovë, Memaliaj, Përmet, Tepelenë, dhe Delvinë, Finiq, Konispol, Sarandë

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Auditori Universitetit “Eqrem Çabej” (Gjirokastër)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Vlorë - 19 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Himarë, Selenicë, Vlorë

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Pallati i Kulturës “Laberia” (Vlorë)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Shkodër - 23 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Fushë-Arrëz, Malësi e Madhe, Pukë, Shkodër, Vau i Dejës

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Auditori i Universiteti të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” (Shkodër)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Lezhë - 24 Nëntor 2021

Qyteti/Bashkia:

Kurbin, Lezhë, Mirditë

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Qëndra Kulturore e Femijëve (Lezhë)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Elbasan - 02 Dhjetor 2021

Qyteti/Bashkia:

Belsh, Cërrik,Elbasan, Gramsh, Librazhd, Peqin, Prrenjas

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Universiteti “Aleksandër Xhuvani” Biblioteka, Salla 003 (Elbasan)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Korçë - 03 Dhjetor 2021

Qyteti/Bashkia:

Devoll, Kolonjë, Korçë, Maliq, Pogradec, Pustec

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Nehemia Gateway University, Buçimas (Pogradec)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Tiranë - 13 Dhjetor 2021

Qyteti/Bashkia:

Kamëz, Kavajë, Rrogozhinë, Tirana, Vorë

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Tiranë Pallati i Kongreseve (Tiranë)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Qarku:

Durrës - 13 Dhjetor 2021

Qyteti/Bashkia:

Durrës, Krujë,Shijak

Vendi i zhvillimit të trajnimit:

Tiranë Pallati i Kongreseve (Tiranë)

Trajnimet të përmbledhura në qarqe AK/OE:

Operator Ekonomik

Grupi I: 10.30-11.30/ Grupi II:11.30-12.30

Autoritet Kontrktor

Grupi I: 12.30-13.30/ Grupi II: 13.30-14.30

Ankesat e fundit

Duke u ngarkuar...

Vendimet e fundit

ej

Ankesa për procedurat e
prokurimit të përshpejtuar - rindërtim

ej

Ankesa sipas ligjit nr. 9643
Për Prokurimin Publik'

ej

Ankand

ej

Koncensione

ej

Ankesa sipas ligjit 162/2020
'Për Prokurimin Publik'

ej

Prokurimet në fushën
e mbrojtjes dhe sigurisë

ej

Konkurim në fushën
e lejeve minerare

Informacione

...

...Ankesa
...Vendime
...Operatorë Ekonomikë
...Autoritete Kontraktuese

Video e Fundit

Orari i punës në KPP:

Nga e hëna në të enjte 8:00 - 16:30

Të premten 8:00 - 14:00

Ofrimi i shërbimit për ankesat dhe faturën:

Nga e hëna në të enjte 09:00-15:00

Të premten 09:00-13:00

Informacione kontakti:

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit",

"Pallati i Kongreseve", Kati i Parë, Tiranë

Tel: +3554 2281851

Email: Kpp_info@kpp.gov.al