AL_Flag

AL

Kpp_Logo

Ankesa në kohë reale dhe në proçes shqyrtimi nga KPP

Komisioni i Prokurimit Publik në kuadër të respektimit të afateve ligjore të ankimimit nga autoritetet kontraktore, operatorët ekonomikë si dhe personave të interesuar në një procedurë prokurimi, do të vë në dispozicionin tuaj mundësinë për t’u njohur me ankesat e depozituara pranë tij në kohë reale, si dhe përditësimin e statusit të tyre përgjatë proçesit të shqyrtimin pranë këtij institucioni.

Orari i punës në KPP:

Nga e hëna në të enjte 8:00 - 16:30

Të premten 8:00 - 14:00

Ofrimi i shërbimit për ankesat dhe faturën:

Nga e hëna në të enjte 09:00-15:00

Të premten 09:00-13:00

Informacione kontakti:

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit",

"Pallati i Kongreseve", Kati i Parë, Tiranë

Tel: +3554 2281851

Numër kontakti: 0800 2010

Email: Kpp_info@kpp.gov.al

Instalo applikacionin:

S4J-iconS4J-icon

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: Communication Progress