AL_Flag

AL

Kpp_Logo

Kërko në Regjistrin e Vendimeve


Orari i punës në KPP:

Nga e hëna në të enjte 8:00 - 16:30

Të premten 8:00 - 14:00

Ofrimi i shërbimit për ankesat dhe faturën:

Nga e hëna në të enjte 09:00-15:00

Të premten 09:00-13:00

Informacione kontakti:

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit",

"Pallati i Kongreseve", Kati i Parë, Tiranë

Tel: +3554 2281851

Numër kontakti: 0800 2010

Email: Kpp_info@kpp.gov.al

Instalo applikacionin:

S4J-iconS4J-icon

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: Communication Progress